Молодёжная кофейня

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Молодёжная кофейня » Добро пожаловать! » Порадьте добрий вай-фай роутер


Порадьте добрий вай-фай роутер

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт, друзі! Я хочу купити вай-фай роутер для своєї квартири, але не знаю, з чого почати. Які вони бувають? Які функції вони мають? Який краще купити? Буду вдячний за допомогу.

0

2

Привіт! Я вже купував роутер і можу тобі допомогти. Краще купити двосмуговий роутер, який має підтримку 5 ГГц і 2,4 ГГц. Залежно від площі квартири, можеш обрати потужність сигналу від 300 Мбіт/с до 1000 Мбіт/с. Також важливо, щоб роутер мав захист від злому і шифрування Wi-Fi.

0

3

Дуже вдячний за допомогу! А де можна купити такий роутер і скільки він коштує? І ще одне, як налаштувати роутер? Допоможіть мені будь ласка в цьому питанні, буду дуже вдячний!

0

4

Привіт! Рекомендую переглянути каталог вай-фай роутерів https://allo.ua/ua/wi-fi-routery/ в каталозі інтернет магазина. Тут ти можеш знайти різні моделі з різними функціями і захистом. Якщо ти шукаєш недорогий варіант, то можеш обрати TP-LINK Archer C20.

Цей роутер коштує близько 1000 грн і має достатньо потужний сигнал для квартири. Щодо налаштування, то це може зробити будь-який спеціаліст з комп'ютерної техніки або ти сам, якщо дотримуватимешся інструкції. Наприклад, налаштування роутера можна зробити через веб-інтерфейс, який зазвичай доступний за адресою 192.168.1.1. в ньому вже ти зможеш все налаштувати.

0


Вы здесь » Молодёжная кофейня » Добро пожаловать! » Порадьте добрий вай-фай роутер