Молодёжная кофейня

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Молодёжная кофейня » Личные темы » Який планшет краще купити?


Який планшет краще купити?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Всім привіт! Знайшов собі хорошу віддалену роботу, і для її виконання мені потрібний планшет. Порадьте мені не дуже дорогий, але з гарним функціоналом планшет, і магазин, де його можна купити.

0

2

Зараз багато хто переходить на віддалену роботу, особисто вона мені приносить основний дохід. Якщо говорити про планшет, то важливо вибирати з якісним екраном та гарною пам'яттю. Вибір у магазинах на такі планшети немаленький.

0

3

Я ладен заплатити за планшет до 10 тисяч гривень. Мені хочеться щоб техніка служила не один рік, і легко справлялася з багатьма додатками. Може, порадиш конкретний варіант планшета? Буду вдячний за інформацію!

0

4

Для віддаленої роботи чудово підійде планшет HUAWEI MatePad T10s FHD (2 Gen) 4/128 WIFI Deepsea Blue https://ringoo.ua/elektronika/planshety так як його функціонал просто відмінний. У нього великий екран Full HD, який забезпечує яскраве та чітке зображення, а також досить потужний процесор, який забезпечує швидку роботу та плавну продуктивність.

Великий об'єм пам'яті (128 ГБ) дозволить зберегти множину файлів, документів та іншої інформації, які необхідні для віддаленої роботи. Він також підтримує WiFi, що дозволяє швидко та зручно підключатися до інтернету та інших пристроїв. Крім того, HUAWEI MatePad T10s FHD (2 Gen) 4/128 WIFI Deepsea Blue має тривалий час роботи від акумулятора, що особливо важливо для віддаленої роботи, коли ти можеш перебувати поза будинком або офісом весь день.

http://forumupload.ru/uploads/0015/ec/29/285/t897842.webp

0

5

Встречайте новинку от Huawei! Объявляем о запуске потрясающих дисплеев для планшетов https://www.aks.ua/catalog/displei-ekran/brand/huawei! Невероятное разрешение, яркость и контрастность, чтобы вы могли наслаждаться каждой деталью вашего контента. Улучшенный дисплей - это улучшенное путешествие в мир развлечений и работы. Погрузитесь в удивительный мир видео, игр и книг с нашими инновационными дисплеями. Покупайте сейчас на Aks и получите незабываемый опыт использования планшета Huawei!

0


Вы здесь » Молодёжная кофейня » Личные темы » Який планшет краще купити?