Молодёжная кофейня

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Молодёжная кофейня » Добро пожаловать! » Порадьте надійний зоомагазин


Порадьте надійний зоомагазин

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Всім доброго дня. У мене вдома живуть декілька собак, хом'ячків та папуга. Нещодавно прибилися ще два кота. Хочу купити ї  якихось кормів, ласощів тощо. Шукаю надійний магазин зоотоварів. Де ви купуєте все для своїх тварин? Куди порадите звернутися?

0

2

Доброго дня і вам. У мене вдома теж є міні-живий куточок. Чотири кота, три кицьки, дві собаки та три папуги. Все необхідне для них я купую в надіному інтернет-магазині зоотоварів. Якщо цікаво, пишіть. З радістю вам дпоможу.

0

3

Ого, та у вас там не просто живий міні-куточок, там цілий зоопарк. Судячи з цього, ви дуже любите тварин, як і я. Де ви купуєте все для них? В якому інтернет-магазині зоотоварів? Куди мені порадите звернутися?

0

4

Я вам раджу купувати товари для тварин https://masterzoo.ua/ua/ тут. Це мій улюблений зоомагазин. Тут завжди великий вибір якісних товарів, ціні помірні. Довіряю йому вже понад два роки. Є різні корми для собак, котів, птахів, гризунів. Також є різні наповнювачі, туалети, вітаміні, ласощі, нашийники. Також є різні клітки, сумки, переноски, одяг. На сайті магазину дуже велики асортимент. Переходьте за посиланням та робіть свій вибір. Вам обов'язково сподобається.

0

5

Вам стоит сразу обратиться в интернет магазин Лидер опт, там без проблем можно заказать все необходимые зоотовары по вполне адекватной цене. Купить все можно даже не выходя из дома и выбрать себе доставку на дом. Удобно, быстро и главное , недорого. Я постоянно пользуюсь услугами этого магазина , пока никаких проблема с покупкой не возникало.

0


Вы здесь » Молодёжная кофейня » Добро пожаловать! » Порадьте надійний зоомагазин