Молодёжная кофейня

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Молодёжная кофейня » Наша работа » Работа за границей


Работа за границей

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Народ, хочу поехать на работу за границу, а точнее в Польшу. У нас с работой совсем туго, а у меня семья, нужно содержать ее, о покупке квартиры нужно задумываться, а с нашими зарплатами это просто нереально. Подскажите, может есть какое-то агенство, которое помогает трудоустроиться? Или самому искать лучше?

0

2

Здравствуйте. Сразу скажу Вам, что самому искать работу - не вариант, больше потеряете, чем найдете. Лучше довериться специалистам. Они и вакансию подберут, и с документами помогут, и окажут помощь с переездом. А посмотреть можете  сайты для поиска работы за границей https://infoza.top/ . Кстати, на данном форуме вы сможете найти и ответы на многие актуальные на сегодняшний день вопросы по поводу трудоустройства за границей, пересечения границы .

0

3

Я зараз на фінальному етапі навчання в університеті і активно шукаю можливості для старту моєї кар’єри в ІТ. Чув, що великі компанії часто пропонують кращі умови, але де саме шукати вакансії, які б були актуальними для новачків?

0

4

Я дуже рада, що ви зацікавилися можливостями розвитку кар'єри в ІТ, особливо в такій інноваційній компанії, як Галактика. Ця компанія дійсно відома своїм сучасним підходом до технологій і культурою інновацій. Зараз у Галактика відкриті кілька вакансій, які можуть бути цікавими для новачків у ІТ. Перш за все, розгляньте позицію молодшого розробника програмного забезпечення. Це чудова можливість отримати практичний досвід під керівництвом досвідчених наставників. Також, компанія пропонує стажування для студентів, де ви зможете працювати над реальними проектами і розвивати власні навички в роботі з новітніми технологіями. Не забудьте також переглянути позиції і довідатися Моушн Дизайн - це магія чи навичка https://galaktica.io/blog/moushn-dyzain/ . А ще Галактика активно інвестує в розвиток штучного інтелекту, тому вони часто шукають талановитих аналітиків та розробників у цій сфері.

0


Вы здесь » Молодёжная кофейня » Наша работа » Работа за границей